Contrabandiști, urmăriți în trafic de polițiști! Și-au golit mașinile de dovezi, în mers

Polițiștii arădeni au depistat în trafic două transporturi de țigarete de contrabandă! În plus, patru bărbați au fost arestați preventiv și peste 179.000 de țigarete de contrabandă au fost confiscate.

Mai exact, în dimineața zilei de 13 octombrie polițiștii au depistat în trafic două autovehicule în privința cărora exista suspiciunea ca ar fi utilizate pentru transportul de țigarete de contrabandă. Au încercat să oprească mașinile, însă șoferii și-au continuat drumul, aruncând de-o parte și de alta a drumului mai multe cutii.

În cutiile de pe marginea drumului erau nu mai puțin de 179.800 fire țigarete de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzător, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă. Întreaga cantitate de țigarete a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

După aproximati un kilometru jumătate de locul în care au fost aruncate cutiile, pe partea stângă a direcției de deplasare, a fost depistat staționat și asigurat, unul din cele două autovehicule urmărite de polițiști.

Cea de-a doua mașină a fost depistată pe raza localității Ineu.

În baza probatoriului administrat, fiind prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă, față de cei patru, a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă”, spun reprezentanții IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here