Controale la societățile comerciale. Amenzi de 26.000 lei aplicate de polițiști în Lugoj

În cursul zilei de ieri, poliţiştii lugojeni au acţionat pe raza municipiului, în scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică. În urma activităţilor au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 26.000 lei.

Astfel, pe raza municipiului Lugoj, a fost organizată o acţiune cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat poliţişti de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale și investigarea fraudelor. Efectivele au acţionat pentru verificarea legalităţii funcţionării unităţilor comerciale, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă.

Au fost controlate 16 unităţi comerciale, verificate peste 100 de autovehicule şi legitimate aproape 250 de persoane.

În urma controalelor efectuate, a fost constatată o infracțiune şi aplicate 78 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire sociala, a ordinii si liniștii publice şi pentru nerespectarea normelor rutiere. De asemenea, poliţiştii rutieri au retras 3 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here