Platforma Liberal Conservatoare, o importantă organizație politică din Timișoara, a organizat un eveniment caritabil, la care au participat circa 600 de membri, în urma căruia vor fi realizate donații către copiii defavorizați.

Evenimentul, desfășurat la Valery Events la Moșnița Nouă, a avut ca scop strângerea de fonduri pentru a oferi un cadou de Crăciun copiilor mai puțin norocoși.

“Platforma Liberal Conservatoare a demonstrat că rămâne una dintre forțele politice importante din Timișoara și de acea am dorit să organizăm un bal caritabil de final de an pentru a putea oferi în preajma Crăciunului câteva cadouri copiilor. Este de datoria noastră să ne implicăm în societate și le mulțumesc celor circa 600 de colegi care au dorit să participe la acest eveniment. Mă bucur că participarea a fost chiar mai mare decât la evenimentul de anul trecut și arată că avem o organizație frumoasă, unită, formată în majoritate din oameni tineri și dornici să se implice pentru a schimba orașul în bine“, a declarat consilierul local Raul Ambruș, liderul Platformei Liberal Conservatoare.

Din fondurile strânse în urma balului caritabil membrii Platformei Liberal Conservatoare vor achiziționa rechizite, alimente și articole de îmbrăcăminte care vor fi donate copiilor defavorizați.

Articolul precedentS-a deschis Târgul de Crăciun de la Timişoara. Feerie de iarnă şi zeci de mii de oameni în centrul oraşului
Articolul următorCharlie Ottley revine în Banat. „Flavours of Banat and Crișana”, partea a doua

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.