Copil de 5 ani, victima unui incendiu! Are arsuri pe 90% din corp

0
45

Un copil de numai 5 ani, nesupravegheat de părinți a vot victima unui incendiu! Acesta are arsuri pe 90% din suprafața corpului.

Un incendiu puternic a izbucnit în curtea interioară a locuinței familiei din localitatea Țipari, în județul Arad. Părinții au sunat la 112 să anunțe că flăcările au cuprins o căpiță de fân și un adăpost de animale, însă nu și-au dat seama că micuțul lipsea.

În jurul orei 12.15 am fost anunțați de proprietari că în sat Țipari, comuna Sintea Mare, arde o căpiță și o anexă care funcționa ca adăpost de animale. Nu au specificat nimic despre faptul că există o victime. În momentul sosirii echipajului de pompieri, s-a constatat  că pe lângă căpița și adăpostul de animale incendiat există și o victimă, un copil de cinci ani cu arsuri pe aproximativ 80-90% din suprafața corpului”,  a declarat maiorul George Pleșca de la ISU Arad.

La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă cu medic, pentru a-i oferi copilașului primul ajutor.

Micuțul este în stare extreme de gravă, cel mai probabil el urmând să fie transportat la București, la Spitalul de Arși, cu un elicopter.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here