Cornel Sămărtinean, la sedința Consiliului Executiv Național al PMP!

Președintele PMP Timiș s-a întâlnit astăzi la Târgu Mureș cu conducerea centrala a PMP. Acesta a participat la sedina Consiliului Executiv National al PMP, în cadrul căruia s-a discutat strategia politica a partidului, in contextul situatiei politice actuale, dar si a viitoarelor alegeri.

Sedina Consiliului Executiv National a avut pe ordinea de zi SITUATIA DESFASURARII COLEGIILOR JUDETENE, EVALUARE CAMPANIEI NATIONALE PRIVIND ALEGEREA PRIMARILOR IN DOUA TURURI DE SCRUTIN, unde in calitate de Vicepresedinte coordonator al Regiunii de Vest, Sămărtinean a prezentat raportul politic al judetelor Timiș, Arad, Hunedoara si Caras Severin.

Consiliul a reamintit faptul ca PMP nu a sutinut proiectul privind pensiile speciale pentru alesii locali, deoarece pensiile speciale sunt „un furt” pentru ca nu sunt rezultate din contribuţii.

Parlamentarii PMP, alaturi de parlamentari ai USR si neafiliati, au depus miercuri o sesizare la Curtea Constitutionala cu privire la proiectul de lege privind elaborarea Codului administrativ. PSD-ALDE vor sa puna bazele unei autonomii a Tinutului Secuiesc prin articolul privind folosirea limbii materne.

UNIREA R.MOLDOVA CU ROMANIA – PROIECT DE TARA, ramane cel mai important proiect al Prtidului Miscarea Populara in anul centenarului.

In cadrul Consiliului s-a mentionat faptul ca obiectivul PMP este de a inlatura PSD de la guvernare si participarea PMP la Guvernul de centru dreapta, care va guverna Romania dupa 2020.

Sedinta a fost prezidata de Presedintele PMP, Eugen Tomac. La sedinta au participat Presedintele Executiv, Marius Pascan, Secretarul General, Dorel Onaca, Secretarul General Adj., Ioana Constatin, Presedintii Organizatiilor Judetene din Regiunea de Vest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here