Cosmin Tabara este noul viceprimar al Timisoarei!

Consilierii locali au decis astăzi, cu majoritate de voturi, în cadrul ședinței Consiliului Local Timișoara că al doilea viceprimar al municipiului să fie liberalul Cosmin Tabără.

”Salut alegerea lui Cosmin Tabără ca viceprimar al Timișoarei, cu un număr atât de mare de voturi, din tot spectrul politic. Este un exemplu de responsabilitate politică, în beneficiul cetățenilor orașului. Cosmin Tabără este un avocat cu o bună reputație și un expert în domeniul juridic, atât pe civil și penal cât și în drept comercial,  iar experiența lui va aduce un plus de profesionalism în instituția Primăriei care nu se poate lăuda cu multe cauze câștigate, până acum. Primăria are de gestionat procese juridice complexe iar Cosmin Tabără va aduce mai multă claritate și competență atât în actul executiv cât și în cel legislativ.

Viceprimarul Cosmin Tabăra, avocat, va fi responsabil de strategia juridică a Primăriei, de evidența populație, de reformă în sport, de regularizarea și valorificarea patrimoniului, de siguranța publică, inclusiv de Poliția Locală.” – Dominic Fritz, primarul Timișoarei.

Cel de-al doilea viceprimar al Timișoarei s-a născut în 1976, în orașul de pe Bega, este absolvent al Liceului C.D. Loga, și al Facultății de Drept din Timișoara și practică avocatura din anul 2001. Este căsătorit cu Simona Amânar Tabără- multiplă campioană olimpică, mondială și europeană, cu care are 3 copii, doi băieți și o fetiță.

”Îi mulțumesc domnului primar, Dominic Fritz, pentru susținere și, în special colegilor din PNL pentru desemnarea mea în funcția de viceprimar, dar și colegilor consilieri pentru încrederea arătată și pentru votul acordat. Le promit timișorenilor că îi voi reprezenta cu mândrie

 

și îi asigur că mă voi dedica cu profesionalism responsabilităților pe care le presupune această poziție.”- Cosmin Tabără, viceprimar al Timișoarei.

Viceprimarul Cosmin Tabără, avocat, va fi responsabil de strategia juridică a primăriei, de evidența populației, de reforma în sport, de regularizarea și valorificarea patrimoniului, de siguranța publică, inclusiv de Poliția Locală. Va avea în subordine următoarele structuri:

Serviciul Juridic

Direcția Clădiri, Terenuri și Dotări Diverse I Est

Direcția Clădiri, Terenuri și Dotări Diverse II Vest

Direcția de Evidență a Persoanelor

Serviciul Autoritate Tutelară

Sport Club Municipal Timișoara

Poliția Locală Timișoara

 

Viceprimarul Ruben Lațcău, inginer, este responsabil pentru investițiile Primăriei, pentru mobilitatea urbană și reforma unor servicii publice. Are în subordine următoarele structuri:

Direcția Generală Drumuri, Poduri, Parcaje și Rețele de Utilități

Serviciul Unitatea de Implementare Proiecte de Infrastructură pentru Cultură

Biroul Instalații Construcții

Biroul Salubrizare

Serviciul Școli-Spitale

Serviciul Public Creșe Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here