„Creştea” fără grijă „frunze” periculoase. Dar a ajuns la răcoare

La data de 6 septembrie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, au efectuat percheziții domiciliare, în județul Timiș, la o persoană bănuită de trafic de droguri de risc.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în cursul anului 2023, o persoană și-ar fi înființat și întreținut o cultură de cannabis outdoor, în curtea locuinței sale, din județul Timiș, în vederea distribuirii drogurilor consumatorilor din județ.

În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate 40 de plante de cannabis, reprezentând 53,5 kilograme de masă vegetală și 3 kilograme de substanță vegetală uscată, mărunțită și depozitată în mai multe recipiente.

O persoană a fost condusă la sediul D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Timișoara, pentru audieri.

În urma administrării probatoriului, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului.

La data de 7 septembrie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a acestuia.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobile Glad Voievod Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here