HANDBAL FEMININ - OLTCHIM RAMNICU VALCEA - RANDERS HK

HANDBAL FEMININ - OLTCHIM RAMNICU VALCEA - RANDERS HK

Handbalista Cristina Neagu a câştigat, duminică, la Budapesta, Liga Campionilor cu echipa sa de club, Buducnost Podgorica, care a învins în finală formaţia norvegiană Larvik HK, internaţionala tricoloră fiind golgeterul competiţiei, cu 102 goluri, la egalitate cu Andrea Penezici (Vardar).

Buducnost Podgorica s-a impus în finala de duminică, cu scorul de 26-22 (14-8), cucerind trofeul, la fel ca în 2012. Cristina Neagu a marcat 3 goluri în finala de duminică şi încheie sezonul Ligii Campionilor pe prima poziţie, cu un total de 102 goluri marcate, la egalitate cu Andrea Penezici, de la WHC Vardar.

Handbalista tricoloră a fost aleasă şi în All Star Team a Ligii Campionilor drept cel mai bun inter stânga.

La primirea trofeului de golgeter, împreună cu Andrea Penezici (WHC Vardar), Cristina Neagu a venit înfăşurată cu steagul României. Organizatorii au oferit un singur trofeu, pe care cele două handbaliste l-au ţinut în mâini împreună, iar după fotografiile oficiale, Neagu a plecat cu trofeul, după un scurt dialog cu Penezici pigmentat cu zâmbete, handbalista de la Vardar urmând, cel mai probabil, să primească şi ea unul similar.

La premierea oficială a câştigătoarei Ligii Campionilor, Buducnost Podgorica, Cristina Neagu a urcat, de asemenea, pe podium, înfăşurată în steagul României.

Tot duminică, în finala mică, WHC Vardar (Macedonia) a învins formaţia rusă Dinamo Volvograd, cu scorul de 28-26 (16-15). Dinamo a eliminat, în sferturi, campioana României, HCM Baia Mare.

Articolul precedentATENTIE! Se schimba VREMRA! Ploi torenţiale, descărcări electrice şi vânt, în toată ţara, de duminică până luni după-amiază
Articolul următorPoliţisti timișoreni de frontieră, campioni naţionali la Unifight ai Ministerului Afacerilor Interne

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.