Crosul Olimpic, acțiune din cadrul programului „Luna Olimpică”, va avea loc vineri 3 iunie de la ora 10 cu startul din Piata Unirii , plecare spre Piata Libertații- Piața Victoriei și retur.

Fiecare participant va primi la înscriere în intervalul ora 9.00-9.45 câte un tricou personalizat cu însemnele olimpice, diverse materiale promoționale iar la sosire diplome și medalii personalizate si alte premii surpriză cu tombolă.

Obiectivele propuse pentru activitățile derulate în cadrul Lunii Olimpice sunt: promovarea valorilor, principiilor și idealurilor olimpice, atragerea unui număr cât mai mare de practicanți ai exercițiului fizic și sublinierea semnificației pe care o au sportul și mișcarea.

Luna Olimpică” este organizată de Comitetul Olimpic și Sportiv Român (C.O.S.R.), prin Academia Olimpică Română (A.O.R.), la nivel local de A.O.R. – filiala Timiș, Direcția pentru Sport și Tineret a Județului Timiș, Primăria Timișoara, Asociația Județeană de Atletism , Inspectoratul Școlar Județean Timiș, în parteneriat cu Facultatea De Educație Fizică și Sport Timișoara, Liceul cu Program Sportiv Banatul Timișoara, Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timișoara , TVR Timișoara, Auchan Timișoara, Dribling 67 SRL, Smartfitt.

Articolul precedentDeces în familia teatrului timișorean
Articolul următorÎncepe Săptămâna Verde Europeană la UVT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.