Echipele CSU UVT au ocupat locurile 1, 3 și 5 la finalul competiției de volei pe plajă, organizată la Sibiu în perioada 5-10 iulie. Sergiu Călin și Lucian Bădiceanu au câștigat duelul din semifinale cu Sergiu Rodina și Sebastian Micu, un duel între două dintre echipele CSU UVT, ambele prezente la competiție.

În finala mare, Sergiu Călin și Lucian Bădiceanu au câștigat meciul cu Știința București (2-0, în finala cu Valentin Hupoiu și Bogdan Bratosin, de la Știința București), iar în finala mică, Sergiu Rodina și Sebastian Micu au câștigat tot cu 2-0 meciul cu ACS Volei Marius Ciortea Florești (2-0, în finala cu Petru Vornicu și Mihail Șapco). O altă echipă ce a reprezentat UVT, formată din Robert Vîrlan și Denis Boldiș, a terminat competiția pe locul 5.

Lucian Bădiceanu este la a doua Cupă a României câștigată pentru CSU UVT, după ce anul trecut a făcut parte din echipa câștigătoare în turneul de la Arad, iar Sebastian Micu a câștigat tot medalia de bronz și în 2021.

Participarea echipelor de volei de plajă CSU UVT la Cupa României face parte din programul „Sportul Universitar UVT – Activ în Competiții și Comunitate”, finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte. Toți cei 6 sportivi CSU UVT fac parte din delegația care va reprezenta Universitatea de Vest din Timișoara la Jocurile Europene Universitare de la Lodz, Polonia, competiție de volei care va avea loc în perioada 15-22 iulie.

Componența echipei de volei UVT de la Jocurile Europene Universitare de la Lodz: Lucian Bădiceanu, Denis Boldiș, Darius Câmpean, Sergiu Călin, Emanuel Drăgan, Leonard Gologăneanu, Sebastian Micu, Dorin Moraru, Alexandru Moroșan, Rareș Preda, Sergiu Rodina, Robert Vîrlan, Sorin Schiesz (antrenor), Eric Reitmayer (antrenor secund).

Rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea: „Îi felicit pe sportivii clubului CSU UVT care au adus la Timișoara medaliile de aur, câștigate în finala de volei pe plajă, desfășurată anul acesta la Sibiu. Comunitatea academică a UVT consideră că sportul este un mijloc esențial pentru dezvoltarea completă și armonioasă a tinerilor, indiferent de programul de studii de licență sau masterat pe care îl urmează. Susținem participarea studenților la cât mai multe competiții, la nivel cât mai înalt, pentru că excelența și competitivitatea sunt caracteristici ale brandului UVT.”

Articolul precedentMai mulți drogați decât bețivi la volan! Viteziștii, la tot pasul
Articolul următorAproape 15.000 de cazuri noi de COVID și 33 de decese raportate în ultima săptămână

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.