Cabluri rupte, terenuri virane neigienizate și lipsa locurilor de joacă… Sunt doar câteva dintre problemele cetățenilor din cartierele Aradului și Lipovei. Poliția Locală Timișoara a continuat acțiunile în cartierele orașului, demarate la începutul săptămânii și organizate periodic în toate zonele, cu scopul de a relaționa cu cât mai mulți cetățeni și de a vedea la fața locului care sunt problemele cu care aceștia se confruntă.

De această dată, 30 polițiști locali, marea majoritate din structurile neoperative de la birouri, au patrulat pe străzile din cartierele Aradului Est, respectiv Vest și Lipovei, reținând problemele ridicate de cetățeni. Spre deosebire de aspectele semnalate în cartierele Freidorf și Dâmbovița, în urma relaționării cu cetățenii, principalele probleme din cartierele Aradului-Lipovei sunt terenurile virane neigienizate și lipsa locurilor de joacă pentru copii în zona Ion Ionescu de la Brad, parcări neregulamentare în zona Calea Aradului, animale de fermă crescute în curți pe str. Volta, afișe lipite pe ziduri, garduri, cabluri la joasă înălțime sau rupte și lasate lângă stâlpi pe Divizia 9 Cavalerie și Demetriade.

pol loc3

Aspectele comune sunt cele referitoare la existența autovehiculelor abandonate între blocuri în zona Lipovei și rampe clandestine de deșeuri pe mai multe străzi, care de altfel au și fost transmise către societatea de salubritate Retim pentru a se lua măsuri de igienizare.

pol loc5

Toate problemele semnalate de cetățeni au fost sintetizate, urmând a se lua măsurile legale care se impun în funcție de fiecare situație în parte, iar cele ce intră în competența altor direcții din Primăria Timișoara sau altor instituții vor fi direcționate acestora. Acțiunile continuă și în celelalte cartiere ale orașului.

pol loc4

Articolul precedentPSD Timisoara si-a stabilit lista pentru CLT
Articolul următorSaptamana MARE incepe cu vreme de toamna tarzie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.