Cu o fostă membră PCR în conducerea USR Timișoara, Dominic Fritz vrea să-i înlăture pe primarii din vechea clasă politică

Campania electorală din Timișoara a primit accente extrem de agresive, încă de la începutul ei. Protagoniști sunt reprezentanții USR și camarila lor, care distorsionează adevărul, în disperarea lor de a-l vedea în fotoliul de primar pe Dominic Samuel Fritz, în detrimentul lui Nicolae Robu, actualul primar și candidatul PNL pentru aceeași funcție pentru următorii 4 ani. Cristian Moș, candidatul USR pentru presedinția Consiliului Județean Timiș, este unul dintre politicienii USR cu cele mai agresive ieșiri la adresa lui Nicolae Robu. În disperare de cauză, tânărul și imberbul politician aruncă pe piața electorală cu fumigene politice. Una dintre acestea mi-a atras în mod special atenția. În plină campanie electorală, Cristian Moș a declarat în mai multe rânduri, în mass media locale sau la întâlnirile electorale, că primarii din vechea clasă politică trebuie înlăturați, singurul nume rostit în acest context fiind cel al primarului Nicolae Robu. Nu doresc să mă erijez în avocatul sau apărătorul lui Robu, dar regula bunului simț mă determină să le transmit lui Cristian Moș și lui Dominic Samuel Fritz că ambii joacă murdar în această campanie electorală, atunci când afirmă despre Nicolae Robu că ar reprezenta vechea clasă politică. Pentru că nu o reprezintă! În disperare de cauză, Moș și Fritz mint la fel cum respiră. De ce afirm asta? Nicolae Robu, cu bune și cu rele, este în politică de 12 ani. Da, ați auzit bine, domnilor Moș și Fritz, de doar 12 ani! Din CV-ul lui Dominic Fritz reiese că acesta s-a transferat dintr-un partid de stânga din Germania în USR-ul reformator din România, de unde reiese că herr Fritz face politică de aproape un deceniu, la cei 37 de ani ai săi. Aici se poate vorbi și despre traseism politic, nicidecum de vreun transfer spectaculos în politica românească de pe meleagurile Germaniei.

Atacurile celor doi mă miră cu atât mai mult cu cât Rodica Militaru, candidata USR la Consiliul Local Timișoara și portavocea partidului la nivel local și județean, este fostă membră a Partidului Comunist Român. Așa este, din nou ați înțeles bine, Rodica Militaru, un fel de mamă în plan politic a celor doi, a avut carnet de membru al odiosului PCR! Sunt tare curios cum a privit fosta tovarășă de partid Rodica Militaru Proclamația de la Timișoara, în urmă cu 30 de ani. Mă refer aici în special la punctul 8 al Proclamației, care spune că legea electorală interzice dreptul la candidatură al foștilor activiști comuniști și al foștilor ofițeri de Securitate. Acestea fiind date, pe cine trebuie să înlăturați din politica românească, domnilor Moș și Fritz? Pe cel care face politică de 12 ani, începând cu anul 2008, sau pe colega domniilor voastre, care a făcut parte din PCR, considerat pe bună dreptate cancerul societății românești și regim criminal împotriva românilor? Dacă doriți să știți mai multe despre vremurile în care timișorenii și românii înghețau în case din cauza lipsei căldurii, făceau foamea, pentru că în magazine pâinea se dădea pe cartelă, iar mezelurile se găseau doar în frigiderele nomenclaturiștilor de partid, se “bucurau” de apa caldă o dată pe săptămână în cel mai fericit caz, vă rog să o provocați la o discuție pe fosta tovarășă de partid Rodica Militaru, în prezent colega dumneavoastră în USR.

3 COMENTARII

 1. VOTAȚI Partidul REZIST PENTRU O TIMIȘOARĂ SIGURĂ ȘI PROSPERĂ, CU CETĂȚENI LIBERI!

  Timișoara are nevoie de un PRIMAR PATRIOT și de CONSILIERI LOCALI PATRIOȚI.

  România trece printr-o situație fără precedent de dificilă în ceea ce privește amenințarea la siguranța cetățenilor.
  Eu sunt cadru militar în rezervă și licențiat în științe juridice, am făcut parte din Brigada Antiteroristă, în cadrul căreia am absolvit toate calificările cu foarte bine.
  Militarii sunt oameni de onoare,în timp ce partidele parlamentare se întrec în promisiuni electorale mincinoase de peste 30 de ani.
  Eu îmi iubesc țara și orașul în care locuiesc. Mi-am respectat jurământul militar, mi-am apărat și îmi voi apăra patria!
  Eu am cunoștințele și pregătirea necesare pentru a apăra municipiul nostru și pe timișoreni, astfel încât TIMIȘOARA să devină
  CEL MAI SIGUR ORAȘ, cu CETĂȚENI LIBERI și PROSPERI.

  Dragi timișoreni,
  DOAR ÎMPREUNĂ NE VOM RECÂȘTIGA DREPTURILE FUNDAMENTALE ȘI LIBERTATEA!

  PETRICĂ FOLICĂ, 51 ani,PATRIOT, cadru militar în rezervă, licenţiat în ştiinţe juridice, Președintele PARTIDULUI REZIST
  Candidat pentru funcția de Primar al Municipiului Timișoara și pentru Consiliul Local Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here