Trei turci, un algerian şi un albanez au încercat să iasă ilegal din ţară spre Ungaria. Unii dintre ei au încercat să treacă de vigilența polițiștilor folosind cărți de identitate false, fie încercând să treacă pe la frontiera verde.

Ieri dimineață, la ora 05.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, județul Arad, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasager într-un tren internaţional, un bărbat care s-a legitimat la controlul de frontieră cu o carte de identitate belgiană.

În urma ferificărilor, poliţiştii au constatat că documentul este unul fals, motiv pentru care persoana în cauză a fost dusă la sediul Poliției de Frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că bărbatul este un cetățean algerian, în vârstă de 28 de ani.

Tot la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, în data de 22 iunie, poliţiştii de frontieră au depistat în trenul internaţional care circula pe relaţia Bucureşti-Budapesta trei persoane, un bărbat şi două femei, care s-au legitimat cu cărți de identitate bulgăreşti.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că documentele prezentate la control sunt false, iar în urma verificărilor efectuate, au stabilit că persoanele în cauză sunt cetățenii turci, având vârste cuprinse între 27 și 48 de ani.

Noaptea trecută, în jurul orei 01.00, poliţiştii de frontieră de la Nădlac au depistat un bărbat care încerca să ajungă în Ungaria pe jos, peste câmp.

Bărbatul a fost reținut și condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac pentru cercetări.

Polițiștii au stabilit că cetăţeanul este din Albania și are 27 de ani. Tânărul a declarat că intenţiona să ajungă într-un stat din Spaţiul Schenghen şi a recurs la această metodă pentru că are interdicţie de a intra în Spațiul Schengen.

În toate aceste cazuri polițiștii au deschis dosare penale.

Articolul precedentUn primar din Timiș cere plecarea lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului!
Articolul următorPrima probă a examenului de Bacalaureat a decurs fără probleme in Timiș!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.