Cum a încercat un bărbat să scape de închisoare?

Poliţiştii de frontieră au depistat un bărbat urmărit general în timp ce încerca să fugă din ţară.

Pe numele acestuia era emis un mandat de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere și de fals privind identitatea.

„În data de 14.02.2018, în jurul orei 21.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor specifice, pe sensul de ieșire din țară, cetăţeanul român C. M., în vârstă de 48 de ani, domiciliat pe raza judeţului Mehedinți. Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestarii, alertă introdusă de autorităţile române”, spun reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

Bărbatul era căutat pentru executarea unei pedepse privative de libertate de 8 luni pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, precum și de fals privind identitatea.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului în cauză, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here