Cum să eviți accesoriile care nu se potrivesc pentru o ținută elegantă? Iată 3 recomandări utile!

Pentru fiecare eveniment la care participi este inevitabil să nu vezi pe cineva cu ținuta asemănătoare cu a ta. Dacă te întrebi ce face diferența în această situație, răspunsul este simplu: accesoriile. În orice situație, atitudinea contează pentru a te simți bine și, dacă persoanele care te însoțesc sunt dispuse să se distreze, restul sunt detalii. În continuare vei descoperi cum să-ți alegi accesoriile pentru a arăta și pentru a te simți bine la evenimentul la care urmează să participi.

Evită accesoriile care nu se potrivesc cu ținuta elegantă!

O ținută de seară este pusă în valoare de atitudinea fiecărei persoane care o poartă, dar și de modul de accesorizare. Se consideră că rochiile sau costumele negre sunt echivalente cu eleganța absolută, însă acestea dau senzația de sobrietate. Tocmai de aceea se vor evita gablonțurile, gențile și încălțămintea casual, deoarece nepotrivirea de stiluri cade precum „nuca în perete” și diminuează eleganța. De asemenea, îmbrăcămintea cu imprimeuri sau cu înscrisuri și accesoriile stridente sunt total nepotrivite pentru un local de lux. Cea mai bună soluție pentru a-ți evidenția stilul elegant este să te orientezi către gama de cercei de aur de la B&B Shop care îți vor lumina chipul frumos și îți vor aduce strălucire în ochi. Desigur, dacă alegi modelul potrivit vor fi ațintite multe priviri asupra ta și te vei simți în centrul atenției. Fiecare bijuterie pe care o alegi de aici îți va crea o senzație unică și stima de sine se va accentua.

Recomandări utile pentru o ținută perfectă

De fiecare dată când mergi la un eveniment organizat, în special la nunți și botezuri, se recomandă să porți o ținută elegantă. Pentru aceasta, îți vei alege cu atenție rochia de seară care te inspiră în acel moment. Dacă culoarea rochiei tale se asortează cu ținuta partenerului este ideal.

Recomandări utile în vederea accesorizării unei ținute elegante:
Pentru o rochie de tip sirenă este bine să îți pregătești: pantofi stiletto, poșetă tip plic și bijuterii din aur;

Pentru o rochie largă, cu volane este bine să porți: pantofi tip balerini, geantă de formă rotundă și cercei cu pietre semiprețioase asortate cu rochia;

Pentru o rochie scurtă este bine să porți: pantofi cu toc, poșetă de mărime medie și bijuterii discrete.

Este de apreciat spontaneitatea și creativitatea, însă este bine să îți pregătești din timp ținuta și accesoriile necesare, astfel încât să nu ai surpriza că nu îți place ceva sau nu știi ce să porți la evenimentul la care urmează să participi.

De fiecare dată când te gândești ce ținută să alegi trebuie să o și probezi pentru a vedea dacă ți se potrivește și dacă te simți confortabil. Dacă știi că vei dansa mult, adoptă o ținută lejeră și pantofi comozi.

Confortul este cheia succesului la o petrecere, dacă vrei să te simți bine și să ai suficientă libertate de mișcare. Tu cum te pregătești pentru a avea o ținută perfectă?

Sursa foto: pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.