Cum va rezista telefonul tău pentru o perioadă mai lungă de timp?

Marea majoritate a persoanelor dețin un telefon, fie că vorbim de copii, fie că vorbim de adolescenți, fie că vorbim de adulți, fie că vorbim de persoane vârstnice. Indiferent dacă ne place sau nu să recunoaștem, telefonul este un obiect foarte practic.

Spre exemplu, de ce să mai cumperi un ceas deșteptător, când poți seta o alarmă direct de pe telefonul mobil? De ce să îți cumperi o lanternă, când apeși pe un buton și telefonul îți face lumină? De ce să îți cumperi calculator de buzunar, când telefonul are această funcție deja integrată? Aceste funcții sunt doar câteva funcții de bază pe care le deține un telefon.

Noile smartphone-uri îți oferă posibilitatea de a plăti direct cu telefonul mobil, proces rapid, practic și eficient. Îți oferă posibilitatea de a crea imagini și videoclipuri la o calitate foarte bună. Îți poți crea conturi pe diferite rețele de socializare pentru interacțiune și divertisment. Totul doar la un click distanță! Prețul unui smartphone este destul de mare, așadar încearcă să ai grijă să îți reziste cât mai mult.

Iată câteva sfaturi pentru ca telefonul tău să reziste o perioadă mai lungă de timp:

1. Protejează-ți telefonul cu diferite accesorii

Atunci când alegi o husă de protecție pentru telefon, ia în considerare toate tipurile de huse, precum: husele de protecție din piele, husele de protecție din silicon, husele de protecție din plastic, husele de protecție din fibră de carbon sau husele de protecție cu carcasă metalică. Cu ocazia lansării recente a celui mai nou model de Iphone au apărut multe huse de Iphone 14 online – spre exemplu, cei de la Lerato.ro au super multe modele la prețuri foarte accesibile.

– Husele de protecție din silicon sunt rezistente la apă, au o textură moale, sunt rezistente la căldură și au un preț accesibil.
– Husele de protecție din plastic se curăță mult mai ușor, au un preț mai accesibil și sunt rezistene doar la șocuri minore.
– Husele de protecție din piele au un design simplu, elegant și oferă stabilitate pe suprafețe alunecoase.
– Husele de protecție cu carcasă metalică sau husele de protecție din fibră de carbon sunt considerate a fi printre cele mai calitative, rezistente și durabile, dar, bineînțeles, și cele mai scumpe.

Nu uita de folia de protecție a ecranului, astfel vei evita zgârierea, ciobirea sau chiar spargerea ecranului.

2. Curăță-ți telefonul periodic

Telefonul este un obiect pe care îl luăm cu noi peste tot, zi de zi, în toate spațiile și în toate încăperile. Din cauza acestui lucru, în timp, se vor acumula bacterii, praf sau scame care pot afecta atât modul de funcționare al dispozitivului, intrând în diferite mufe, cât și sănătatea organismului tău. Nu este deloc igienic să pui mâna pe telefon de sute de ori pe zi și să îl poziționezi în jurul feței, fără a-l curăța periodic cu o soluție specială.

Aspectele prezentate mai sus reprezintă câteva idei pe care le poți lua în considerare dacă dorești ca telefonul tău să reziste o perioadă îndelungată de timp. De asemenea, se recomandă să eviți lăsarea telefonului la soare sau pe suprafețe umede. Se recomandă să îți pui telefonul la încărcat când acesta ajunge la 1% și să nu îl mai lași în priză după ce acesta a ajuns la 100%. Astfel vei ajuta la prelungirea duratei de viață a bateriei.

Sursa foto: freepik.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.