„Curăţenia pentru o oră în comuna Giroc”

Primăria comunei Giroc a organizat la finalul saptamanii trecute campania „Curăţenia pentru o oră în comuna Giroc”. Cei prezenti la acţiune s-au întâlnit dimineața în parcarea Liceului Teoretic „David Voniga” din localitatea Giroc și în fața Școlii Gimnaziale cu clasele I-VIII „Iosif Ciorogariu” din Chișoda. Apoi, toţi voluntarii au ajuns pe teren şi au început marea curățenie.

La fel ca în anii precedenţi, organizatorii au pus la dispoziţia voluntarilor mijloace de transport, saci şi mănuşi pentru a colecta deşeurile.

La această campanie au participat, în total, 120 de voluntari, dintre care 102 de elevi ai celor două şcoli din comună, supravegheaţi de șapte cadre didactice, şi 11 adulţi şi reprezentanţii Compartimentului Protecţia Mediului din cadrul Primăriei comunei Giroc. Efortul depus de către voluntarii implicaţi s-a concretizat în strângerea a 150 de saci, adunaţi de pe artera principală de cirulaţie, care face legătura între Chişoda şi Timişoara spre CET, drumul spre pădurea Giroc, str. Cehov şi B-dul Aviaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here