Cursurile gratuite de matematică oferite de UPT elevilor se mută în mediul online

Universitatea Politehnica Timișoara vine în sprijinul elevilor de liceu, oferindu-le acestora cursuri gratuite de pregătire la matematică, utile atât pentru cei care doresc să urmeze una dintre facultățile instituției, cât și pentru pregătirea examenului de bacalaureat. Chiar dacă sunt adresate în special potențialilor săi studenți, indiferent de facultatea pentru care optează și independent de forma admiterii, participanților la cursuri nu li se solicită nici un fel de angajament faţă de UPT.

Cursurile, organizate prin Departamentul de Matematică al Universității Politehnica Timișoara, programate a se desfăşura în fiecare duminică, în perioada 16 februarie – 31 mai 2020 (cu excepţia zilelor de 12 și 19 aprilie), nu se vor mai desfășura în sistemul tradițional, „față în față”, ci se mută în mediul online, pentru a diminua riscul de răspândire a virusului COVID-19.

Elevii interesați de continuarea pregătirii la matematică pot urmări aceste cursuri pe Youtube, la adresa …, și pe pagina de Facebook a Universității Politehnica Timișoara.  Temele următoare vor fi transmise în același format.

Temele dezbătute (Programa analitică) urmează conţinutul Culegerii de probleme de Matematică pentru examenul de admitere din anul 2020 la Universitatea Politehnica Timişoara, publicată la Editura Politehnica în anul 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here