Daniel Suciu, ministrul Dezvolătrii Regionale, dă asigurări că în maximum 30 de zile se va ști locația noii săli polivalente

Ministrul Dezvoltării Regionale, Daniel Suciu a fost prezent astăzi la Timișoara și s-a întâlnit cu președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, și primarul Nicolae Robu. Cei trei s-au întâlnit pentru a discuta despre două proiecte importante pentru urbea de pe Bega, și anume sala polivalentă și stadion.

Oficialul spune că în maximum o lună de zile se va stabili și locația pentru construcția noii săli polivalente cu 16.000 de locuri. În discuție sunt două locații, una la Giroc, și una în Timișoara, în apropierea stadionului Dan Păltinișanu.

”În ceea ce privește sala polivalentă, în luna iulie am primit un set de hotărâri de consiliu local, în luna august am primit și al doilea, de la Consiliul Local și Consiliul Județean, și acea întâlnire de ”rupere a pisicii” nu a avut loc pentru că nu ne-am intersectat, dar am ținut foarte mult să mă întâlnesc astăzi cu domnul primar și domnul președinte al CJT, să avem o discuție constructivă. Vă garantez că atât eu, cât și colegii mei vom fi extrem de constructivi pe acest subiect și în termen foarte scurt vom anunța ce decizie luăm. În maximum 30 de zile vom ști unde va fi sala polivalentă” , spune Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale.

În ceea ce privește noul stadion, ministrul Dezvoltării spune că aici lucrurile au intrat în linie dreaptă și că în curând vor putea începe lucrările la noua arenă.

”Când am fost ultima dată la Timișoara am vorbit de două obiective foarte importante, și anume stadionul și sala polivalentă. Cu stadionul suntem la stadiul în care la începutul lunii octombrie se deschid ofertele pentru studiile de prefezabilitate și fezabilitate și s-a întâmplat și acea rectificare pentru cei 4.000 de mp, și mulțumesc domnului primar că a rezolvat problema. Sper să avem un câștigător cât de repede, urmează aprobarea indicatorilor tehnico-economici după ce se face SF-ul , hotărârea de Guvern, iar ulterior, Consiliul Județean poate să-și organizeze licitația pentru demolarea actualului stadion. Suntem în grafic cu acest proiect”, a mai spus Daniel Suciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here