De 1 iunie la Herneacova te distrezi și dăruiești!

Supereroi, prințese, ateliere cu surprize, tombole cu premii, curse cu obstacole, toate fac parte din arsenalul zilei de 1 iunie, la care părinții și copiii participă și își pot dona distracția copiilor cu nevoi speciale.

Domeniul Herneacova, voluntarii Asociației Școala Mamei Junior, alături de Clubul Tip Top, pregătesc pentru vineri un program plin de evenimente pentru copii. Aceștia vor avea la dispoziție, pe tot parcursul zilei, diverse costume de supereroi, zâne și prințese, costume pe care cei mici le vor putea proba și în care vor avea ocazia de a se poza.

În plus, vor fi pregătite diverse ateliere, constând în pictură pe față, dansuri, modelare de baloane, curse cu obstacole și multe jocuri ale copilăriei, toate cu participarea party trainerului Nini Andrei.

Evenimentul din 1 iunie reprezintă o oportunitate foarte bună pentru ca părinții să petreacă timp de calitate cu copiii lor, însă acesta are și un caracter social, fiind creat în sprijinul copiilor cu dizabilități din județul Timiș.

Astfel, participanții la eveniment se pot implica în acest demers cumpărând un bilet de tombolă, care va reprezenta practic donația lor către acest proiect. În cadrul tombolei se vor pune la bătaie diverse premii, precum prinzătoare de visuri, creioane colorate sau vouchere la diverse cursuri pentru copii (dans, balet, canto etc).

„Suntem foarte recunoscători celor de la Domeniul Herneacova, care au ales să își deschidă inima către copiii cu nevoi speciale și să ne ajute în organizarea acestui eveniment deosebit în sprijinul lor. Așteptăm toți părinții să ne distrăm de 1 iunie împreună și să construim vise”, a spus dr. Ioana Vârtosu, președinta Asociației Școala Mamei Junior, o fundație înființată în anul 2003 din dorința de a veni în sprijinul viitorilor părinți.

Participarea la evenimentul “Împreună construim vise”, organizat vineri în aer liber, pe Domeniul Herneacova, poate aduce un zâmbet copiilor cu dizabilități, contribuind la obiectivul asociației de a le asigura celor mici gratuitatea terapiei prin apă.

În această perioadă, mai precis de joi până duminică, la Domeniul Herneacova va avea loc Concursul Național de Sărituri peste Obstacole – Herneacova National Jumping -, astfel că cei prezenți vor avea ocazia să urmărească și o competiție la care s-au înscris peste 200 de cai din România și Europa, cu premii în valoare de peste 54 de mii de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here