O nouă destinație de vacănță de pe Aeroportul Internațional Timișoara. Este vorba despre Egipt. Din 31 august și până în noiembrie din Timișoara se va putea zbura, în regim de curse charter, în fiecare zi de vineri.

“Suntem încântați de două aspecte importante, după 11 ani avem legătura cu Egiptul și în premieră pentru Aeroportul Timișoara și vestul țării avem posibilitatea să stăm la malul mării și în afara sezonului estival. Această nouă cursă de vacanță oferă turiștilor din zona de vest a țării o destinație de vacanță pentru perioada de toamnă, când pot vizita zone istorice sau pur și simplu să se relaxeze la malul unei mări calde, chiar și după sezonul estival. În prezent, este singura cursă aeriană de vacanță care are loc în afara sezonului estival. Ne dorim ca această cursă să aibă succes și touroperatorul să o includă mai departe și în perioada de iarnă, în lunile decembrie-februarie”, spunea directorul comercial al aeroportului Timișoara, Daniel Stamatovici.

Timișoara va fi mai aproape de stațiunea Hurghada din Egipt. La doar 3 ore și 40 de minute de zbor, turiștii vor putea fi aproape de istoria antică a lumii, de Valea Regilor, de minunatele piramide, de Sfinx și de muzeele care păstrează comorile descoperite de-a lungul timpului pe teritoriul Egiptului Antic. Amatorii de aventuri pot face scufundări în Marea Roșie pentru a admira reciful de corali și peștii multicolori sau vor putea merge într-un safari în deșert.

Articolul precedentVacanță la Bari, cu zbor direct de pe Aeroportul Internațional Timișoara
Articolul următorFemeie condamnată la 15 ani de închisoare, prinsă în timp ce încerca să fugă din țară

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.