De ce preferă românii să cumpere produse de origine italiană

Brandurile italiene sunt recunoscute pentru calitatea lor, atât în Italia cât și peste hotare, cu atât mai mult ele sunt cunoscute în România acolo unde foarte multe familii au primit de-a lungul anilor prin curier produse trimise de cei care lucrează acolo, prin pachete.

Astfel, românii au observat de-a lungul timpului că produsele italiene sunt de o calitate superioară față de restul produselor din supermarketurile românești.

În special românii care au locuit ăn Italia știu calitatea produselor de acolo, iar în România cel mai mare lanț de magazine cu produse din Italia este Supermercato. In aceste magazine poti gasi cele mai bune paste si alte ingrediente pentru a obtine gustul autentic italian.

Prin urmare, Supermercato a obișnuit încă de la început și clienții din România cu produse de calitate, aduse din Italia. O altă caracteristică a acestui magazin cu produse din Italia este faptul că au o gamă foarte variată de produse astfel încât cumpărătorul are de ales între diverse mărci și diverse prețuri, la aceeași calitate.

Numai în aceste magazine poți găsi în România produse 100% de origine italiană, atât de recunoscute, atât în țară cât și peste hotare, pentru calitatea lor.

Toate aceste produse sunt la o calitate superioară față de produsele de același tip din țară sau din supermarketurile românești.

Datorită faptului că italienii au acordat întotdeauna o atenție specială calității, în acest magazin cu produse din Italia putem găsi de toate, de la produse alimentare, inclusiv băuturi și dulciuri, dintre care o gamă foarte largă de produse dietetice și sănătoase, până la produse de curățenie, mâncare și produse pentru animale sau chiar produse de înfrumusețare și îngrijire personală.

Un alt avantaj de a cumpăra astfel de produse de origine italiană este că în orice magazin cu produse din Italia vom găsi întotdeauna prețuri promoționale și reduceri, exact cum se întâmplă în magazinele Italiene.

Produsele sunt livrate direct acasă și de multe ori vor fi însoțite de diverse cadouri surpriză din partea magazinului.

Ofertele includ de obicei diverse tipuri de coșuri cadou pentru zile speciale. Acestea conțin doar produse de calitate superioară direct din Italia.

Pentru cei cu gusturi mai rafinate, magazinele respective oferă o gamă foarte diversificată de vinuri de origine italiană sau ulei de măsline produse cu o veche tradiție în toate regiunile din Italia.

 Produsele italiene sunt deja testate de zeci de mii de români care muncesc în Italia și care de-a lungul timpului au preferat să trimită mai degrabă pachete cu astfel de produse celor dragi de acasă decât banii respectivi, pentru că știu că la noi rareori se găsesc produse la fel de calitative, la un preț atât de bun.

Numai prin intermediul acestui magazin cu produse din Italia avem ocazia să cumpărăm produse de calitate italienească direct de la la noi de acasă.

Vă încurajăm să testați și dumneavoastră produsele italiene și să le recomandați mai departe celor dragi sau apropiaților. Cel mai probabil nu veți regreta.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here