ACS Poli Timișoara și FC Viitorul Constanța au terminat nedecis, 0-0, vineri seara, pe Bega, într-un prim meci din etapa a șasea a Ligii I de fotbal, bănăţenii deschizand efectiv ultimele 3 runde de campionat.

Poli a avut ocazii bune de gol în min. 18, când Kevin Boli a fost aproape de autogol, și pe final de joc, când Octavian Drăghici a avut o incursiune frumoasă, dar nu a mai avut forța să șuteze periculos, în timp ce Ciucur a ratat incredibil, după o fază bună în careul advers. Cea mai bună situație a campioanei a fost ratată în min. 57 de George Țucudean.

FC Viitorul nu a mai câștigat de șase meciuri (în toate competițiile) și de cinci etape, în care nici nu a marcat. Echipa antrenată de Gheorghe Hagi a remizat în ultimele două etape (0-0).

ACS Poli Timişoara: Curileac – Creţu, Melinte, Şeroni, Ţigănaşu (Bocşan 51) – Soljici, Vaşvari – A. Munteanu (Ciucur 72), Croitoru, Mailat – Bianconi (Drăghici 65). Antrenor: Ionuţ Popa.

FC Viitorul: Râmniceanu – Boli, M. Constantin, Ţîru, Cr. Ganea – Mladen, Lopez, Dumitrescu (O. Herea 80) – Chiţu, Ţucudean (F. Coman 71), Eric (Vînă 54). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Articolul precedentDouă localități din județ, fără apă rece!
Articolul următorSărbătoare în Ronaț, săptămâna viitoare! Încep „Zilele Cartierului”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.