De la egal la egal cu campioana! ACS Poli a pierdut sansa unei victorii de prestigiu

ACS Poli Timișoara și FC Viitorul Constanța au terminat nedecis, 0-0, vineri seara, pe Bega, într-un prim meci din etapa a șasea a Ligii I de fotbal, bănăţenii deschizand efectiv ultimele 3 runde de campionat.

Poli a avut ocazii bune de gol în min. 18, când Kevin Boli a fost aproape de autogol, și pe final de joc, când Octavian Drăghici a avut o incursiune frumoasă, dar nu a mai avut forța să șuteze periculos, în timp ce Ciucur a ratat incredibil, după o fază bună în careul advers. Cea mai bună situație a campioanei a fost ratată în min. 57 de George Țucudean.

FC Viitorul nu a mai câștigat de șase meciuri (în toate competițiile) și de cinci etape, în care nici nu a marcat. Echipa antrenată de Gheorghe Hagi a remizat în ultimele două etape (0-0).

ACS Poli Timişoara: Curileac – Creţu, Melinte, Şeroni, Ţigănaşu (Bocşan 51) – Soljici, Vaşvari – A. Munteanu (Ciucur 72), Croitoru, Mailat – Bianconi (Drăghici 65). Antrenor: Ionuţ Popa.

FC Viitorul: Râmniceanu – Boli, M. Constantin, Ţîru, Cr. Ganea – Mladen, Lopez, Dumitrescu (O. Herea 80) – Chiţu, Ţucudean (F. Coman 71), Eric (Vînă 54). Antrenor: Gheorghe Hagi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here