Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului (APDT) în județul Timiș, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, va participa, în perioada 24-27 martie 2022, la Târgul de turism Sajam Turisma de la Belgrad, Republica Serbia. În standul României, Asociația de Turism Timiș va avea un desk prin intermediul căruia va promova cele mai importante destinații din județ și experiențele aferente acestora.

“Discover Timiș” este laitmotivul activităților de promovare din stand și – alături de materialele tipărite în limba sârbă precum Programul evenimentelor de cultură gastronomică Banat Brunch 2022 – Asociația de Turism Timiș va oferi celor interesați de județul nostru o serie de informații privind posibilități de petrecere a timpului liber în afara Timișoarei: trasee de cicloturism, plimbări cu catamaranul pe lacul Surduc, drumeții sau experiențe precum Mic dejun la Margina. Sub tema promovării din acest an – „De la turism în oraș, la un turism al experiențelor în județ: Discover Timiș” – asociația își propune să ofere vizitatorilor din țara vecină motive pentru a-și prelungi șederea în județ, de a crește numărul nopților de cazare în destinația noastră pentru a vizita satele din Banatul românesc și de a experimenta tot ceea ce oferă ele și nu numai.

În premieră, Asociația de Turism Timiș va face și o campanie de promovare turistică în Republica Serbia prin intermediul materialelor de tip outdoor, un banner de 8/3m fiind amplasat timp de o lună în Capitala Serbiei.

Alături de acestea, la târgul de turism, APDT Timiș va organiza sâmbătă, 26 martie, o sesiune de prezentare a destinației în cadrul căreia agențiile de turism din Republica Serbia vor putea participa la o degustare de vinuri din podgoriile timișene și vor putea servi produse gastronomice tradiționale pregătite de tanti Emilia Popa de la Margina.

La desk-ul Asociației de Turism Timiș, cei interesați vor avea la dispoziție ochelari VR pentru a putea descoperi județul prin intermediul Tururilor virtuale – Jimbolia, orașul celor șase muzee, Turul Bisericilor de lemn și Frumuseți naturale în Țara Făgetului și vor primi informații despre evenimentele culturale din județ și cele referitoare la anul 2023, când Timișoara va fi Capitală Europeană a Culturii.

De asemenea, Turism Timiș va mai oferi informații despre zborurile internaționale operate pe Aeroportul Internațional Timișoara, despre ștrandurile termale din județ și alte experiențe menite să îi rețină în destinație pe vizitatorii sârbi ai orașului Timișoara.

Articolul precedentUVT se regăsește în topul global al primelor o mie de universități ale lumii
Articolul următorSpălare rețea Bacova. Presiune scăzută la furnizarea apei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.