De neratat! Ce eveniment se pregăteşte la Timişoara, pentru iubitorii de muzică?

La Timişoara se fac ultimele pregătiri pentru unul dintre cele mai spectaculoase evenimente puse la cale de autorităţi.

Este vorba despre două concerte în aer liber, care vor avea loc la Bastionul Theresia, şi în care muzica clasică va întâlni rocku-ul simfonic.

Evenimentul, intitulat Sincretic Bastion 2021, este organizat de Muzeul Național al Banatului cu sprijinul Consiliul Județean Timiș şi va avea loc în zilele de 24 și 25 iunie 2017.

Evenimentul va debuta sâmbătă, 24 iunie, ora 20.30, cu un concert de excepție susținut de Orchestra Operei din Novi Sad. Alături de aceasta, pe scenă vor urca soliști de prestigiu în lirica operelor din Viena, Berlin, Seul și Timișoara, cu un repertoriu internațional de mare popularitate. Katarzyna Dondalska, Natalia Ushakova, Anda Luoise Bogza, Jegyung Yang, Aura Twarowska sau Jongming Park sunt câteva din numele sonore care vor prezenta o gală de operă cu arii și duete din creația compozitorilor W.A. Mozart, G. Rossini, J. Strauss, G. Puccini, Ch. Gounod.

Duminică, 25 iunie, de la aceeași oră, evenimentul va culmina cu spectacolul extraordinar prezentat de Pasărea Rock și mezzosoprana Aura Twarowska, acompaniați de Orchestra Simfonică a Vojvodinei.

Ambele concerte se vor defășura sub bagheta Maestrului Radu Pop, liantul celor două seri muzicale.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here