De veghe, de Florii

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș vor fi la datorie în acest sfârșit de săptămână, pentru ca Sărbătorile Pascale Catolice și Sărbătoarea Floriilor să fie celebrate în siguranță.

În acest sens, peste 200 de poliţişti vor acţiona zilnic în perioada 15-17.04.2022, în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii ale statului cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice, în zona cluburilor/discotecilor, barurilor sau unităților de alimentație publică, cu profil similar, fiind prezenți și în zona lăcașurilor de cult din județ.

Efectivele de poliție care participă la misiuni în această perioadă vor acționa, pe de o parte pentru prevenirea și descurajarea faptelor antisociale, iar pe de altă parte pentru combaterea acelor fapte care încalcă normele în vigoare.

Polițiștii vor fi la datorie pentru prevenirea oricăror incidente cât și pentru ca fiecare cetățean să se bucure de aceste sărbători.

Totodată, polițiștii rutieri se află pe principalele artere din județ, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și le recomandă celor care pornesc la drum către destinațiile alese pentru a-și petrece minivacanța, să fie atenți, să nu se grăbească, să respecte regulile de circulație, întrucât important este să ajungeți în siguranță la destinație.

Aceștia vor folosi aparatele radar, aparatele etilotest și DrugTest, în vederea depistării șoferilor care încalcă regulile de circulație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here