Debut cu stângul pentru „Guși-gol”. ASU Politehnica pierde pe terenul liderului Turris și cade pe loc retrogradabil

Sursă foto: Leczki Józsi
Sursă foto: Leczki Józsi

La prima partidă cu Mugur Gușatu în funcția de antrenor principal, ASU Politehnica Timișoara nu a reușit să „încurce” liderul neînvins al Ligii a II-a, Turris Turnu Măgurele. Alb-violeții au cedat la limită, scor 0-1, în urma unui gol încasat în cea de-a doua repriză.

Aproximativ 50 de suporteri de pe Bega, cărora li s-au alăturat reprezentanți ai galeriei Rapidului, s-au numărat printre cei aproximativ 2000 de spectatori care au asistat la jocul din Teleorman. A fost o primă repriză săracă în faze de poartă. Turris, în postură de favorită, a căutat golul, care a venit de abia în repriza a doua.

Silviu Pană, din lovitură liberă de la aproximativ 17 metri, a trimis balonul în vinclul porții aparată de Murariu. În ciuda schimbărilor făcute, timișorenii nu au găsit drumul spre gol. Erik Lincar, antrenorul gazdelor, a fost avertizat de centralul partidei că va fi trimis în tribună, însă a prins finalul jocului pe banca tehnică.

Echipa din Turnu Măgurele s-a instalat la conducerea jocului și a mai găsit încă o dată drumul spre gol. Bud, intrat pe parcurs, a trimis mingea în poartă și a stabilit scorul final, 2-0.

Timișorenii rămân la 4 puncte, după șase etape de la startul sezonului, aflându-se pe loc retrogradabil. În schimb, Turris își consolidează postura de lider al Ligii a II-a, având maximum de puncte, 18, la patru puncte în spatele celor de la CS Mioveni, locul secund.

Turris Turnu Măgurele – ASU Politehnica (’52, Pană ’91, Bud / )
Stadion Municipal, Turnu Măgurele – Teleorman

Turris Turnu Măgurele: Duțu – Călinșaru, Pîrvulescu, Ispas, Mitrea (c.) – Acolatse, Pană – Ad. Voicu (’53, Ciobanu), Haită, Buleică – Turkovic (’58, Bud). Antrenor: Erik Lincar.

ASU Politehnica Timișoara: Murariu – Jurj, Mera (c.), Scutaru, Cherecheș – Coadă, Bogdan Vasile (’46, Ungureanu) – Trip, Ignea, Schieb – Axente. Antrenor: Mugur Gușatu.

Arbitri: Robert Avrem (Pitești) – Petruța Iugulescu (Târgoviște), Răzvan Mihai Dobre (Șotânga, Dâmbovița).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here