Declarații de dragoste, premii pentru îndrăgostiți și căsătorii pentru o zi, la Iulius Mall, de Valentine’s Day

casatorii-mall

casatorii-mall

Ziua Îndrăgostiților va fi sărbătorită la IULIUS MALL TIMIŞOARA cu numeroase premii, declaraţii arzătoare, sesiuni foto, căsătorii pentru o zi și tango argentinian.

La IULIUS MALL, ziua de sâmbătă, 14 februarie 2015, va aduce multă iubire şi bună-dispoziţie. Cei care doresc să îşi impresioneze partenerul cu un mesaj aparte sunt invitaţi la mall să îşi exprime sentimentele într-o manieră originală. Până vineri inclusiv, amorezii pot veni la Centrul Informaţional şi să picteze propria declaraţie de dragoste, care va fi proiectată de Valentine’s Day, în Atrium, pe un display de 70 mp. Proiecţiile mesajelor frumos colorate vor avea loc sâmbătă, între orele 13.00 – 21.00.

Din programul „Zilei Îndrăgostiţilor” nu lipsesc căsătoriile pentru o zi. „Biroul Stării Civile” va fi situat la demisol, între orele 16.00-20.00, iar „însurăţeii” vor primi un ceritificat care le va atesta iubirea. De asemenea, pot surprinde momentele emoţionante la foto corner-ul special amenajat.

Tot sâmbătă, la ora 16.00, finaliştii competiţiei „Cât de tare arzi pentru iubirea ta?” se vor întrece pentru marele premiu. Concurenţii vor trebui să demonstreze încă o dată că dragostea pentru jumătatea lor le dă energia suficientă pentru a pedala cel mai mare număr de kilometri şi să câştige, astfel, abonamente full time la World Class Health Academy.

Şi campania „INIMAginează-ţi!” îşi va desemna câştigătorul. La ora 18.00, unul dintre cei care au făcut cumpărături la IULIUS MALL va fi recompensat, prin tragere la sorţi cu o excursie la Veneţia. Escapada în doi include transport cu avionul şi un sejur de patru nopţi la un hotel de patru stele din „oraşul de pe ape”.

Un alt moment cu multă pasiune va fi demonstraţia de tango argentinian din zona Intersport, de la ora 20.00. Publicul va fi invitat la dans pe ritmuri sud-americane.