Delia Ungureanu conferențiază la Timișoara, în cadrul seriei „La UVT, Cultura este Capitală!”

Universitatea de Vest din Timișoara vă invită miercuri, 19 octombrie, ora 18:00, la o conferință despre circulația ideilor în literatura mondială și în cinematografie – care o va avea drept invitată pe Delia Ungureanu. Evenimentul se va desfășura în sala A01 și va fi moderat de criticul literar Mircea Mihăieș.

Delia Ungureanu este director asociat al Institutului de Literatură Mondială al Universităţii Harvard și conferențiar universitar de Teorie Literară în cadrul departamentului de Studii Literare al Facultății de Litere București.

Despre conferință, rectorul Universității de Vest din Timișoara, Marilen Gabriel Pirtea, a declarat: „Seria conferințelor La UVT, Cultura este Capitală au întotdeauna subiecte captivante, cu invitați pe măsură. Miercurea aceasta, doamna Delia Ungureanu ne propune o discuție savuroasă pe tema intersecției dintre literatură și cinematografie.”

Acest eveniment face parte din Programul Cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”, teritoriul Oameni, stația Reflecții, este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte, cofinanțat de Consiliul Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here