Depistați după ce au furat din autoturisme. Cum acționau hoții

Polițiștii Secției 3 Timișoara au depistat trei tineri bănuiți de comiterea a șase furturi din auto și alte două tentative de furt. S-a reușit recuperarea mai multor bunuri sustrase.

Astfel, trei tineri, cu vârste între 18 și 21 de ani, sunt bănuiți de comiterea mai multor furturi din autovehicule. Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 27 spre 28 ianuarie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Timișoara au depistat, pe strada Platanilor, trei tineri care aveau asupra lor obiecte folosite de persoane cu preocupări infracționale (mănuși, cagule și șurubelnițe), fapt pentru care au fost conduși la sediul secției pentru verificări.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 24-27 ianuarie, bănuiții ar fi comis, 6 furturi din auto și alte 2 tentative de furt. Polițiștii au reușit recuperarea a 5 sisteme de navigație, instrumente muzicale și alte bunuri sustrase. S-a procedat la reținerea pentru 24 de ore a celor trei tineri, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

La data de 28 ianuarie, bănuiții au fost prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă, fiind dispusă măsura arestului la domiciliu pentru tânărul de 21 de ani  și măsura controlului judiciar pentru ceilalți doi. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activității infracționale a celor în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here