Singurul deputat pe care Pro România îl are în Timiș,  Adi Pau cere ca România să urmeze modelul Slovaciei, pentru evitarea răspândirii coronavirusului. Situația pandemică în România tinde să devină critică de la o zi la alta. Premierul și președintele țării sunt în viziunea deputatului Pro România principalii vinovați de situație.

Lupta inconștientă pentru putere dusă de binomul Iohannis – Orban nu mai are nicio limită. Mii de români sunt infectați în fiecare zi cu COVID 19, iar singurul lucru pe care ni-l transmite președintele țării este să ne spălăm pe mâini și să purtăm mască. Aceasta este cheia succesului pentru visul suprem al liberalilor: organizarea alegerilor în 6 decembrie. Conducătorii noștri sunt incapabili să ia măsuri concrete pentru evitarea răspândirii virusului COVID, pe ei nu îi sperie rata mare de infectare și nici numarul alarmant al deceselor. Domnilor, vreți alegeri? Testați masiv chiar în ziua votului, luați măsuri rapid și mai ales eficient. Un bun exemplu este Slovacia, care la sfârșitul săptămânii trecute a testat aproape 2 milioane de oameni, pozitivii au fost izolați, iar cei sănătoși își duc traiul cât de cât normal. Așa procedează un stat cu lideri responsabili, nu condus de unii avizi după putere și bani“, a scris pe pagina sa de Facebook, deputatul Adrian Pau.

Articolul precedentClaudiu Mihalceanu este oficial noul primar al comunei Giarmata!
Articolul următorAlina-Ștefania Gorghiu: Florin Iordache nu va rămâne la conducerea Consiliului Legislativ după 6 decembrie(P)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.