Deputatul ALDE Timiș, Marian Cucșa: ”Băncile trebuie să plătească la fel ca orice firmă din România. Românii trebuie să fie respectați!”

0

Potrivit Ministrului Finanțelor, Ionuț Mișa, douăzeci și șapte de bănci au evitat plata impozitului pe profit în ultimii cinci ani. Tot acesta le-a transmis băncilor respective că Fiscul „cunoaște aceste operațiuni și nu le mai tolerează” pentru că „România nu este o țară de mâna a treia”.

România nu înseamnă hoți, oameni fără cuvânt sau sărăcie. Avem tineri care luptă pentru un viitor mai frumos, avem oameni care și-au luat credite și le plătesc la vreme, oameni de valoare, cu spirit civic și muncitoresc. Dacă acești oameni își pot plăti dările la stat și își pot achita datoriile către bănci, de ce nu pot și aceste bănci să ne trateze așa cum trebuie și să achite ce e de achitat. Au căutat tot felul de mecanisme de a scăpa de plata impozitului pe profit. Băncile trebuie să plătească la fel ca orice firmă din România. Românii trebuie să fie respectați! Trebuie să cerem acest lucru la modul imperativ pentru că de prea multe ori ne-am lăsat păcăliți”, a spus Marian Cucșa – deputat ALDE de Timiș.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here