Deputatul ALDE, Marian Cucșa reacționează în urma comentariilor făcute de primarul Nicolae Robu, la adresa consilierilor locali PSD și ALDE. Mai exact, acesta a susținut că reprezentanții PSD-ALDE sunt dușmanii Timișoarei, pentru că nu au votat proiectul de rectificare bugetară, pe care opoziția l-a contestat vehement.

Mă bucură faptul că văd vârstnici în pas cu tehnologia, dar consider că un bun primar nu ar trebui să stea toată ziua pe facebook însă îmi pot explica de ce face asta. Rețelele de socializare îți oferă varianta de a-ți creea propria realitate, fugând de fapt de viața reală. E un mecanism de apărare, spun specialiștii în psihologie, pe care primarul îl accesează pentru a face față realității. Și mai mult, acolo poate vorbi și scrie fără ca nimeni să îl poată întrerupe. El centrează, el dă cu capul și vrea ca să fie și aplaudat.
Domnule primar Nicolae Facebook-Robu, vă sugerez respectuos dar și imperios în același timp, atât eu cât și timișorenii, să ieșiți din propria realitate, să închideți facebook-ul și să mergeți dumneavoastră așa frumos, noaptea pe străzi, de exemplu, singur dacă aveți curajul, pentru putea a doua zi să le explicați pe facebook cetățenilor de ce stau de ani întregi în beznă, de ce stau de luni întregi într-un oraș mizerabil, în care domnesc gunoaiele la tot pasul, de ce ați falimentat vistieriile primăriei, de ce nu ați atras fonduri europene pentru infrastructură și investiții și de ce măriți taxele și impozitele? Referitor la taxe și impozite, răspunsul e logic: pentru că nu ați făcut nimic cum trebuie în celelalte domenii.
Vă sfătuim, deși e mult prea târziu, să lăsați facebook-ul deoparte și partea de comunicare angajaților din acest department și dumneavoastră faceți-vă treaba de primar al Timișoarei!”,a declarat Marian Cucșa, deputat ALDE de Timiș.

Articolul precedentCinci bărbați căutați de autoritățile din Italia, prinși de polițiștii timișeni, în Lugoj!
Articolul următorAccident mortal în vestul țării! Un bărbat n-a mai avut nicio șansă după ce a intrat cu mașina într-un tir

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.