Deputatul Pro România, Adrian Pau: Robu și Dobra se afundă într-un război al marilor proiecte nefinalizate, iar cei care pierd sunt locuitorii județului

Duelul sondajelor pe Facebook și al comunicatelor de presă care se poartă între Nicolae Robu și Călin Dobra a intrat într-o nouă etapă. În ultimele zile, mai marii decidenți ai Timișoarei și Timișului au accelerat asumarea unor proiecte care nu le aparțin, dar cu care se laudă fără să stea pe gânduri.

De la centura de sud a Timișoarei, până la ipotetice spitale sau autostrăzi, toate sunt asumate când de Nicolae Robu, când de Călin Dobra. Realitatea, însă, este cu totul alta. Spre exemplu, centura de sud este un proiect vechi care a fost adus în stadiul actual de către fostul premier Sorin Grindeanu, în mandatul căruia s-au licitat atât proiectarea cât și execuția, iar acum, într-un mod absolut copilăresc, este revendicat de primarul Timișoarei și președintele Consiliului Județean.

Un alt proiect aflat la ani lumină de realizare este o autostradă care ar urma să lege Timișoara de Belgrad. Ce s-a făcut până? Nimic, dar din comunicatele remise de PSD Timiș înțelegem că autostrada urmează să fie inaugurată în cel mai scurt timp. Despre podurile din Timișoara, cele două aflate în renovare, aflăm de la Nicolae Robu că se realizează două construcții nou-nouțe. Însă, când numărăm podurile din Timișoara, ne dă același rezultat ca acum 25 de ani. De-a dreptul ridicol.

De partea cealaltă, la Consiliul Județean Timiș, se “lucrează de zor” la alte proiecte mari, asumate, în mod firesc, de președintele Călin Dobra. Doar că, așa, ca mic amănunt, aceste proiecte datează din mandatul lui Sorin Grindeanu și vorbim de un drum care urmează să traverseze județul Timiș de la granița cu Serbia până la limita județului Arad, iar un altul este cel al maternității de lângă Spitalul Județean.

În tot acest timp, din păcate, cele două administrații – județeană și municipală -, se afundă într-un război al marilor proiecte nefinalizate, iar cei care pierd sunt locuitorii Timișoarei și ai Timișului. Ni se livrează informații vecine cu minciuna, iar realizările celor doi decidenți nu fac decât să scoată în evidență că Timișoara și Timișul sunt administrate prost.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here