Deschiderea anului universitar la USAMVB

USAMVB

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului îmbracă haine de sărbătoare. Luni 28 septembrie, la ora 10.00 are loc deschiderea anului universitar 2015-2016, în Aula Magna a USAMVBT, în prezența Ministrului Educației și Cercetării Științifice, prof. dr. ing. Sorin Mihai Câmpeanu. În cadrul festivității, profesorului Câmpeanu i se va conferi titlul de Doctor Honoris Causa.

La ora 12.30, la Facultatea de Tehnologia Produselor Agroalimentare se va aniversa împlinirea a 25 de ani de tradiție și experiență alimentară în învățământul superior timișorean.

Momentul aniversar organizat de a doua facultate cu profil alimentar din România, Facultatea de Tehnologia Produselor Agroalimentare din universitate, va debuta cu inaugurarea Galeriei Decanilor TPA ( 1990-2015), în holul Decanatului facultății de TPA, urmată de ședința festivă a Asociației Specialiștilor din Industria Alimentară din România din învățământ, cercetare și producție, reunind cu acest prilej la Timișoara toți reprezentanții facultăților de profil din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here