Descindere într-o comună din Timiș!Arme confecționate artizanal, cartușe și dispozitive folosite la confecționarea acestora ridicate de polițiști

Polițiștii Secției 5 Rurale Belinț, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au ridicat trei arme confecționate artizanal, 50 de cartușe și mai multe dispozitive și unelte folosite la confecționarea armelor și muniției, în urma unei percheziții efectuate pe raza comunei Brestovăț.

În cursul acestei dimineți, în baza autorizaţiei emise de Judecătoria Lugoj, poliţiştii Secției 5 Rurale Belinț au efectuat o percheziție domiciliară pe raza comunei Brestovăț, la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Potrivit anchetatorilor, în cursul lunii ianuarie, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că bănuiții, doi bărbați de 25 și 28 de ani, ar deține la domiciliu arme și muniție, confecționate artizanal.

În urma percheziției, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 3 arme confecționate artizanal, 50 de cartușe și mai multe dispozitive și unelte folosite la confecționarea armelor și muniției.

La activități au participat și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Poliţiştii continuă cercetările, în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.