Descinderi în Timișoara, la domiciliile a două persoane ce fac contrabandă cu țigări

Două persoane au fost săltate, azi-dimineață, de mascați și duși la audieri. Cei doi locuiesc în Timișoara și sunt bănuiți de contrabandă cu țigări. Polițiștii au confiscat mai multe bunuri și diferite sume de bani.

Polițiștii Secției 3 Timișoara, sprijiniți de luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au efectuat, azi-dimineață, două percheziții domiciliare, în Timișoara. Două persoane, în vârstă de 31 și 48 de ani, sunt bănuite de contrabandă cu țigări.

În urma perchezițiilor au fost descoperite și confiscate 173 de cartușe cu țigarete, 5800 de lei, 150 de euro și 4 telefoane mobile. Suspecții au fost conduși la auedieri, iar bărbatul de 48 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză. La percheziții au participat criminaliști și un polițist din cadrul Serviciului de Ordine Publică cu câinele de detectare produse din tutun.

Sursă foto: arhivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here