Două persoane au fost săltate, azi-dimineață, de mascați și duși la audieri. Cei doi locuiesc în Timișoara și sunt bănuiți de contrabandă cu țigări. Polițiștii au confiscat mai multe bunuri și diferite sume de bani.

Polițiștii Secției 3 Timișoara, sprijiniți de luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au efectuat, azi-dimineață, două percheziții domiciliare, în Timișoara. Două persoane, în vârstă de 31 și 48 de ani, sunt bănuite de contrabandă cu țigări.

În urma perchezițiilor au fost descoperite și confiscate 173 de cartușe cu țigarete, 5800 de lei, 150 de euro și 4 telefoane mobile. Suspecții au fost conduși la auedieri, iar bărbatul de 48 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză. La percheziții au participat criminaliști și un polițist din cadrul Serviciului de Ordine Publică cu câinele de detectare produse din tutun.

Sursă foto: arhivă.

Articolul precedentObiectivele hidrotehnice şi cursurile de apă din zona Banatului verificate de autoritățile române și cele din Serbia
Articolul următorTimisoreanul Alfred Simonis conduce interimar tineretul social democrat din Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.