Descinderi în Timiș! Peste cine au intrat mascații?

Polițiștii din Sânnicolau Mare au făcut 3 percheziții domiciliare, pe raza localității Valcani, la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi. În urma perchezițiilor, au fost ridicate bunuri în valoare de peste 5.000 de lei. Două persoane au fost reținute.

Poliţiştii au descins la locuinţele a doi tineri, de 23 și 24 de ani, bănuiți de comiterea mai multor furturi. Din cercetări a reieșit că, în perioada septembrie 2016 – martie 2017, cei în cauză ar fi pătruns, prin efracție, într-o locuință și două societăți comerciale, situate pe raza localităților Valcani, Teremia Mare și Dudeștii Vechi, iar din interior ar fi sustras obiecte de uz casnic și electronice, în valoare de peste 20.000 de lei.

În urma percheziţiilor, de la locuințele celor doi, poliţiştii au ridicat o combină muzicală,  o masină de spalat, un aspirator,  3 camere de supraveghere,  3 dvd playere,  subansamble de utilaje,  un telefon mobil și un ceas de mana, bunuri susceptibile a proveni din furturi.

Faţă de cei în cauză s-a dipus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând să fie prezentaţi instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a tinerilor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here