Joi dimineaţa, polițiști de la Poliția Orașului Bocșa au fost sesizați de către o femeie despre faptul că i-a găsit pe doi vecini decedați în locuința acestora, în orașul Bocșa.

Echipajul medical al Serviciului de Ambulanță sosit la fața locului a constatat că cele două persoane care locuiau la adresa respectivă, o femeie de 90 de ani, cunoscută cu probleme medicale, aflată la pat, și fiul acesteia, de 66 de ani, erau decedate.

Echipa operativă din cadrul inspectoratului a efectuat cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor care au condus la decesul celor două persoane.

În urma examinării preliminare a celor două cadavre nu au fost observate urme exterioare de violență pe corpul acestora.

Cadavrele au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor deceselor.

În cauză cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Articolul precedentAu vrut la arest, au ajuns: asta după ce au spart geamul de la casa şi de la maşina unui locuitor din Coştei
Articolul următorPrimăria vrea o hală nouă de mentenanță pentru tramvaielor noi

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.