Dezastru la recensamantul din Dinias! Primarul Gabi Dragan, principalul vinovat

Gabi Dragan, primarul din Peciu Nou, se afla la al doilea mandat in fruntea primariei amintite mai sus. De comuna Peciu Nou mai apartin si satele Dinias si Sanmartinul Sarbesc. In Dinias, spre exemplu, domnul Dragan nu a realizat mai nimic, si asta pentru simplu fapt ca din aceasta localitate nu prea obtinea voturi. Asa se face ca in aproape 7 ani de cand este boss la primarie, Dragan a reusit sa realizeze doar reabilitarea caminului cultural din Dinias. In urma cu un an, acelasi edil a reusit sa schimbe toate tevile de apa care erau vechi de aproximativ 50 de ani. Cu toate acestea, nici pana in prezent nimeni nu a fost racordat la noua retea de apa. Mai mult, lucrarile la canalizarea din Dinias ar fi trebuit sa fie finalizate in urma cu 4 ani. Din păcate pentru comunitatea din Dinias, lucrarile abia au inceput si nimeni nu stie cand vor fi finalizate.

Recenzorul din Dinias, angajat al primariei Peciu Nou

Primaria Peciu Nou era obligata sa asigure recenzori pentru a doua etapa care se defasoara pana in data de 17 iulie. 

Recenzorul Lia Nacev, care este si angajat al primariei Peciu Nou, invita pe grupurile de facebook locuitorii din Dinias sa vina la Primaria Peciu Nou sa participe la recenzare, in caz contrar acestia sunt amenintati ca vor suporta rigorile legii. Ce a uitat domnul Dragan si doamna Nacev este ca afara in momentul de fata sunt aproximativ 38 de grade, iar judetul Timis este sub cod rosu. Primarul „ocupat” neaga evidentele. Contactat telefonic, Gabi Dragan, primarul din Peciu Nou, a dat din colt in colt cand a fost intrebat daca recenzorul din Dinias este angajat al primariei pe care o conduce. „Da, este angajata primariei Peciu Nou, doamna recenzor asteapta lumea intre ora 08:00 – 16:00 la primaria Peciu Nou, dupa care face teren la Dinias si bate din poarta in poarta. Probabil nu ati inteles dumneavoastra bine mesajul transmis de ea”, a declarat primarul care a castigat primaria Peciu Nou la cateva voturi.

Sorin Ionescu: ” Doamna recenzor trebuie sa mearga pe teren”

Subprefectul judetului Timis Sorin Ionescu a declarat pentru Gazeta din Vest ca situatia de la Dinias este una izolată, dar spera ca astfel de situatii anormale sa nu mai aiba loc in judetul Timis. „Este clar, recenzorul trebuie sa mearga pe teren. Am vorbit personal si cu primarul Dragan si cu  seful de la statistica si cu doamna recenzor. In urma discutiilor, doamnei recenzor i s-a atras atentia ca nu este normal mesajul pe care l-a postat pe grupurile de socializare. Daca aceasta  situatie nu va reveni la normal, vom lua masuri ferme”, a declarat Sorin Ionescu.

Recenzorul, care este si angajatul Primariei Peciu Nou, nu a raspuns la telefon deși, avea numarul afisat tocmai pentru ca lumea sa o poata contacta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here