Digitalizăm Vestul, programul de mare succes al CCIAT

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș derulează proiectul “Digitalizăm Vestul”, cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman. De la lansarea proiectului și până la finalul lunii ianuarie, în cadrul campaniei de conștientizare derulată în județul Timiș, au fost contactate și informate peste 100 de IMM-uri privind activitățile proiectului și posibilitatea dezvoltării programelor de alfabetizare digitală a organizației, iar peste 70 de angajați au fost informați cu privire la activitățile proiectului și posibilitatea dezvoltării competențelor IT.

Proiectul are ca obiectiv principal sprijinirea a 32 întreprinderi care își desfășoară activitatea într-unul din sectoarele economice identificate conform SNC și în unul din domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI.

„Vizate sunt firme din județele Timiș, Arad și Caraş-Severin, acestea beneficiind furnizarea de programe de formare profesională (competențe digitale de bază, competențe digitale avansate); evaluarea și certificarea competențelor profesionale obținute pe alte căi decât cele formale; analizarea posibilităților și potențialului de digitalizare a întreprinderilor și determinarea pe această bază a necesarului de formare profesională în domeniul TIC; elaborarea și introducerea unor programe de învățare la locul de muncă”, anunţă organizatorii.

Proiectul va aduce beneficii directe atât companiilor cât și angajaților, în contextul în care competențele digitale sunt imperativ necesare oricărui proces de administrare, flux de producție sau flux de servicii, iar utilizarea eficientă a tehnologiilor digitale la locul de muncă este însoțită de competențe digitale adecvate.

Totodată, proiectul beneficiază de un newsletter lunar despre importanța digitalizării întreprinderilor și perfecționarea angajaților în domeniile TIC și de o pagină de Facebook. (https://www.facebook.com/profile.php?id=100087674967693)

Informații detaliate despre proiect sunt disponibile și pe site-ul CCIAT: https://cciat.ro/cciat_DIGITALIZAM_VESTUL__Cod_SMIS_143187

Companiile interesate sunt invitate să comunice interesul la adresa de mail: rolinic@cciat.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here