Din nou cu CSM Bucuresti, din nou cu gandul la finala

rugby

Timisoara Saracens pregateste intens in aceste zile partida din semifinalele Cupei Romaniei impotriva formatiei CSM Bucuresti. Meciul se va disputa pe arena Gheorghe Rascanu din Ronat, vineri, de la ora 16.30.

Gruparea banateana a intalnit in acest sezon deja de 4 ori echipa antrenata de Danie de Villiers – fost tehnician la Timisoara, trei dintre partide incheindu-se cu victoria „sarazinilor”, iar una la egalitate. Chiar recent, cele doua formatii s-au intalnit in Cupa Regelui, joc adjudecat de gruparea banateana, chiar la Bucuresti.

Antrenorul echipei timisorene, Grainger Heikell, vede un meci dificil, dar crede ca echipa sa poate accede in finala. „Va fi un meci extrem de greu. Ei vin aici neavand nimic de pierdut si vor da totul pentru victorie. Insa si noi suntem pregatiti, asteptam cu incredere acest joc, asteptam la stadion si suporterii nostri sa vina sa ne sustina, avem nevoie de ei. Obiectivul nostru este sa ne concentram in acest meci exclusiv la perfomanta noastra. Va trebui sa fim focusati pe ceea ce facem in aceasta competitie. Avem incredere ca acest joc ne poate deschide drumul catre o noua finala”, a spus tehnicianul, subliniid si faptul ca nu sunt probleme de lot, cu o singura exceptie, Halalilo, care nu este disponibil pentru selectie din cauza unei accidentari.

Despre jocul de vineri, a vorbit si capitanul echipei, Vasile Rus. „Cu siguranta ei vor veni aici sa castige. Toti vor sa bata echipa de pe primul loc, pana acum nimeni nu a reusit sa ne bata acasa si ne dorim sa pastram acest lucru. Cunoastem CSM, am jucat de patru ori cu ei, doua meciuri au fost foarte echilibrate, tocmai de aceea trebuie sa tratam meciul cu maxima responsabilitate, sa intram pe teren concentrati si decisi. Ne dorim foarte mult sa invingem si sa jucam finala de la Iasi”, a spus Rus.

Timisoara Saracens este liderul la zi al Superligii si are deja un trofeu in palmares in acest sezon, Cupa Regelui, iar gruparea banateana isi doreste o tripla istorica, adica si castigarea Cupei Romaniei, dar si a Superligii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here