Din nou, migranți la frontieră! De unde erau transfugii?

 

Dimineață agitată la frontiera din vestul țării!

Polițiștii au depistat în apropiere de Moravița un grup format din opt cetăţeni din Bangladesh care au încercat să intre ilegal în România Aceștia au declarat în fața oamenilor legii că voiau să ajungă defapt în vestul Europei.

Totul s-a întâmplat în această dimineață în jurul orei 09.00, când poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa, au depistat, pe raza localităţii de frontieră Butin, opt cetăţeni străini care se deplasau dinspre frontiera cu Serbia, spre interiorul ţării.

Persoanele în cauză nu își justificau prezenţa în zonă, așa că au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări. În urma verificărilor oamenii legii au stabilit că este vorba despre opt tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 28 de ani, fără documente de identitate asupra lor, însă au declarat că sunt cetăţeni din Bangladesh.

Polițiștii fac acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, persoanele în cauză urmând a fi preluate de angajații din cadrul Serviciului pentru Imigrări Timiş. De asemenea, vor fi contactate autorităţile de frontieră din ţara vecină în vederea cercetării în comun a evenimentelor şi aplicării acordului de readmisie”, spun reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here