Distracție în noapte la Timișoara! Doi tineri au fost depistați făcând drifturi pe străzi

Polițiștii locali au depistat nopțile trecute alți doi tineri care au turat motoarele autoturismelor pe care le conduceau, tulburând astfel liniștea timișorenilor care locuiesc în apropiere.

Este vorba despre un tânăr de 19 ani, care a făcut drifturi și a turat motorul autovehicului marca BMW, pe strada Eroii de la Tisa cu Aleea FC Ripensia și despre un alt tânăr de 20 de ani care a turat motorul autovehiculului marca BMW pe Bdul Mihai Viteazul cu V. Pârvan.

Pentru distracția lor, cei doi au fost sancționați.

Potrivit HCL 371/2007 modificată astfel de ”distracții” se sancționează cu amendă între 800 și 2500 lei. În ultima perioadă au fost înregistrate tot mai multe sesizări referitoare la tulburarea liniștii prin turarea motoarelor și efectuarea de drifturi pe străzile orașului, punând astfel în pericol și traficul rutier”, spun polițiștii locali.

Tot în acest zile, polițiștii locali au mai depistat un timișorean de 24 de ani, care se deplasa pe Calea Aradului cu autoturismul marca Ford având numerele de înmatriculare expirate. Cel în cauză a fost predat polițiștilor de la Biroul Rutier pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.