Polițiștii timișeni au depistat doi bărbați de 28 și 26 de ani, pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei închisorii. Unul dintre aceștia era dat în urmărire internațională. Ambii au fost introduși în penitenciar pentru executarea pedepsei.

La data de 15 decembrie, poliţiştii orașului Recaș, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale,  au depistat, pe raza localităţii Herneacova, un tânăr de 28 de ani, urmărit internaţional. Pe numele acestuia, Judecătoria Timișoara a emis, în luna februarie, un mandat de executare a pedepsei închisorii prin care este condamnat la 2 ani și 11 luni de pedeapsă privativă de libertate pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și distrugere. Ulterior, bărbatul a fost dat în urmărire internațională.

Potrivit oamenilor legii, în luna noiembrie 2013, bărbatul a efectuat săpături în sol sustrăgând cablu subteran, proprietate a unor companii de telefonie, aducând rețeaua de telecomunicații în stare de întrebuințare.

În aceeași zi, polițiștii Secției 4 Rurale Peciu – Nou, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, au depistat, pe raza localității Sânmihaiu Român, un tânăr de 26 de ani condamnat la închisoare. Pe numele său, Judecătoria Timișoara a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii prin care este condamnat la 4 ani și 20 de zile de pedeapsă privativă de libertate, pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Potrivit anchetatorilor, în luna mai 2015, bărbatul a pătruns prin efracție într-o locuință situată pe raza municipiului Timișoara de unde a sustras mai multe bunuri, Totodată, acesta a sustras, din garaj, un autovehicul pe care l-a condus pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

În ambele cazuri, persoanele au fost introduse în Penitenciarul Timișoara pentru executarea pedepsei.

Articolul precedentTermen limită pentru depunerea de proiecte ale microîntreprinderilor din Regiunea Vest
Articolul următorAmenzi pe bandă rulantă pentru aproape treisute de șoferi din Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.