Poliţiştii de frontieră timișeni au depistat doi cetăţeni din Siria care au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, pe la frontiera verde.

Seara trecută, în jurul orei 18.30, poliţiştii de frontieră au depistat, pe direcția localității de frontieră Comloşu Mare, județul Timiș, două persoane care nu își justificau prezența în zonă.

”Poliţiştii de frontieră au condus persoanele în cauză la sediul instituției pentru cercetări, stabilindu-se astfel că sunt doi cetăţeni sirieni, un bărbat, în vârstă de 62 de ani, şi o femeie, în vârstă de 34 de ani. Cei doi au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România pe jos, pe la frontiera verde, întrucât doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări într-un dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, iar persoanele au fost preluate de Centrul Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Articolul precedentBilanțul UPT la Salonul de Inventică Traian Vuia – 34 de medalii, 8 premii speciale și 11 diplome de excelență
Articolul următorNou record de cazuri de coronavirus: 4.026! În Timiș sunt 147 de noi infectări

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.