Doi soți cercetați de poliţiştii de frontieră pentru contrabandă cu ţigări!

Polițiștii de frontieră din Timiș au descoperit pe un drum județean, într-un autoturism condus de un cetățean român cantitatea de 2.000 pachete cu ţigări fără marcaje fiscale.

Seara trecută ora 23.45, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga au organizat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile.

Astfel, pe comunicația DJ 594, într-un mijloc de transport înmatriculat în România, care circula dinspre localitatea Gravaț spre localitatea Jimbolia, polițiștii de frontieră au depistat două persoane care transportau, într-un autoturism, o cantitate mare de țigări.

”În urma verificărilor efectuate, a fost cuantificată cantitatea totală de 2.000 pachete cu ţigări, fără marcaje fiscale sau marcate necorespunzător. La volanul autoturismului se afla un bărbat, cetățean român, S.V., în vârstă de 40 de ani împreună cu soția lui, în vârstă de 39 ani”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

Ţigările, în valoare totală estimată de 30.000 de lei, au fost confiscate, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here