Doi timișeni, condamnați la închisoare, prinși de polițiști în numai câteva ore!

0

Polițiștii timișeni au depistat doi bărbați, de 50 și 24 de ani, condamnați la închisoare.

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 15.00, poliţiştii timișeni au depistat, pe raza comunei Giarmata, un bărbat de 50 de ani, condamnat la închisoare. Pe numele acestuia, Judecătoria Timișoara a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii prin care este condamnat la 8 luni și 506 zile de pedeapsă pentru infracțiuni rutiere.

În fapt, în luna octombrie 2014, bărbatul a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Timișoara, având o îmbibație alcoolică de 1,20 g/l alcool pur în sânge.

Tot în cursul zilei de ieri, după nici două ore, polițiștii orașului Recaș au depistat, pe raza localității Herneacova, un tânăr de 24 de ani, condamnat la închisoare. Pe numele său, Judecătoria Timișoara a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii prin care este condamnat la 3 ani și 10 luni, pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor. În fapt, în luna noiembrie 2016, tânărul a fost depistat de polițiști având asupra sa o armă letală și muniția aferentă fără a deține permis de port armă.

Cei doi au fost introduși în Penitenciarul Timișoara pentru executarea pedepsei.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here