Doi tineri au furat bani dintr-o cafenea din centrul oraşului! Cum s-a terminat aventura lor?

Ospătarii unei cafenele din centrul oraşului au alertat noapte trecută Poliţia, după ce doi tineri au furat banii din şorţul de lucru al unui angajat.

Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte, au fost sesizați în jurul orei 01.00, de trei persoane care au reclamat că doi tineri ar fi intrat în cafeneaua în care lucrează, și au furat bani din șorțul de lucru din vestiar și dintr-un sertar cu acte.

„În urma descrierii făcute de aceștia, polițiștii locali au trecut la verificări în zona centrală, iar în Piața Victoriei au identificat două persoane care, la observarea patrulei, au aruncat pe jos un teanc de bani. Cei doi se numesc B.D., de 24 de ani, cu domiciliul în Timișoara, și V.A, de 21 de ani, din Vinga – Arad. Asupra acestora s-a găsit un telefon mobil și suma de 1350 lei. Cei în cauză, împreună cu bunurile găsite asupra lor, au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, spun reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here