O veste tristă a îndoliat lumea medicală din România. Unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi medici din Timişoara, prof. dr. Horia Vermeşan, a murit, după o luptă cu o boală incurabilă. Reputatul medic timișorean avea 78 de ani.

Anunţul privind decesul cunoscutului medic şi profesor specialist în Ortopedie l-a făcut prof. univ. dr. Dorel Săndesc, managerul Spitalului Judeţean Timişoara și președintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă

„Astăzi, de curând, cel care a fost și va rămâne Prof Dr Horia Vermeșan, doctorul, dascălul, liderul, omul deosebit, colegul și prietenul nostru a părăsit lumea aceasta…dar Horia va rămâne în amintirile și sufletele noastre și în rugăciunile pe care le vom înălța către Dumnezeu, să îl primească la El și să aibă grijă de sufletul său. Condoleanțe familiei îndurerate”, a anunţat prof. univ. dr. Dorel Săndesc, președintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, pe pagina sa de Facebook.

Horia Vermeşan, născut la 31 august 1945, a fost elev al Colegiului Carmen Sylva din Timișoara și a absolvit Facultatea de Medicină în anul 1970. În 1985, a finalizat cu succes teza sa de doctorat, avându-l ca coordonator științific pe academicianul Pius Brânzeu.

Prof. dr. Horia Vermeșan și-a dedicat 40 de ani din viața sa carierei, la Spitalul Județean Timișoara, unde și-a dedicat nu doar munca, ci și pasiunea și devotamentul său. În plus, a fost un mare iubitor și colecționar de artă, lăsând o parte din prețioasa sa colecție în grija spitalului în care a activat atâția ani.

Articolul precedent100 de şcoli din Timiş nu deţin avizul ISU, autorizaţie de securitate la incendiu
Articolul următorBuget generos propus de Primărie! Dezbaterea publică, zilele viitoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.